CPL ROMANIASERVICIUL DE DISTRIBUTIE

Serviciul de distributie a gazelor naturale

CPL Concordia Filiala Cluj Romania isi desfasoara activitatea in baza licentei nr. 1855/10.10.2013 pentru desfasurarea activitatii de operare a sistemului de distributie a gazelor naturale

  • Interventii pentru remedierea defectelor
  • Verificarea si revizia periodica
  • Punerea in functiune a instalatiilor de utilizare

Interventii pentru remedierea defectelor
Operatorul de distributie asigura permanent un sistem de colectare a sesizarilor si reclamatiilor consumatorilor si de rezolvare a acestora in vederea remedierii defectelor intervenite in sistemul de alimentare cu gaze naturale.

Verificarea si revizia periodica

CPL CONCORDIA FILIALA CLUJ ROMANIA in calitate de operator licentiat al sistemului de distributie gaze naturale din localitatea dumneavoastra, prin prezenta va reamintim obligativitatea efectuarii, pe cheltuiala proprie,  a verificarii tehnice periodice la maxim 2 ani a instalatiei de utilizare gaze naturale, respectiv a reviziei tehnice periodice la maxim 10 ani, pentru functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor de utilizare. Data expirarii verificarii/reviziei tehnice periodice a instalatiei de utilizare gaze naturale apare lunar in partea de jos a facturii de consum gaze naturale.

Va informam ca aceasta operatiune se efectueaza de catre un operator economic autorizat de catre ANRE, intotdeauna selectat de catre client. Societatea noastra nu impune un anumit operator, ci lasa la latitudinea clientului alegerea acestuia.

Totodata va informam ca nici un operator economic autorizat ANRE nu poate sista furnizarea gazelor naturale unui client. In cazul unor neconformitati identificate, doar operatorul de distributie, respectiv CPL Concodia Filiala Cluj poate sista furnizarea gazelor naturale cu respectarea legislatiei in vigoare.

Lista privind operatorii economici autorizati ANRE este publicata pe pagina de internet a ANRE (click aici pentru vizualizare) si este afisata la sediul/punctele de lucru ale societatii CPL CONCORDIA FILIALA CLUJ ROMANIA

Verificarea/revizia instaliilor de utilizare gaze naturale se efectueaza conform procedurii de mai jos: Procedura de lucru pentru verificari/revizii instalatii utilizare gaze naturale cf. ORdin ANRE 179 din 2015 .

Punerea in functiune
Punerea in functiune a lucrarilor din sectorul gazelor naturale se face numai de operatorul licentiat al sistemului de distributie, respectiv de CPL CONCORDIA FILIALA CLUJ ROMANIA, prin personal autorizat, la cererea executantului instalatiei de utilizare gaze naturale. Punerea in functiune se face in concordanta cu „Procedura privind proiectarea, verificarea, executia, receptia si punerea în functiune a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale” aprobata prin Ordinul 32/2012 (vezi anexa).

Activitatea de distributie a gazelor naturale constituie serviciu public de interes general.

Reteau de distributie a societatii noastre se intinde pe aria a 5 judete :

ALBA (descarca)

BISTRITA-NASAUD (descarca)

CLUJ (descarca)

SALAJ (descarca)

SATU-MARE (descarca)

QR Code Business Card