CPL ROMANIAMODALITATI DE FACTURARE SI PLATA

Modalitati de facturare si plata

  • Tarife de analiza a cererii de racordare. Descarcare
  • Tarife prestari servicii efectuate de CPL CONCORDIA. Descarcare

Plata contravalorii facturii reprezentand serviciile de furnizare a gazelor naturale prestate se face in termen de 30 zile calendaristice de la data emiterii facturii de catre furnizor. In cazul in care data scadentei este zi nelucratoare, termenul se socoteste implinit in urmatoarea zi lucratoare. Detalii privind continutul facturii d-voastra puteti gasi aici

Plata gazelor naturale consumate se va efectua prin urmatoarele modalitati

A) Prin ordin de plata in conturile
BANCA TRANSILVANIA: RO88BTRL01301202W52853XX
UNICREDIT BANK: RO93BACX0000004536331004

CEC BANK: RO67CECESJ0144RON0333095
INTESA SAN PAOLO ROMANIA: RO55WBAN2511000062500184
TREZORERIE: RO06TREZ2165069XXX014545 (doar pentru institutiile bugetare)

PLATESTE DE ACASA IN SIGURANTA! Descarca aplicatia Pago prin intermediul careia poti plati factura on-line , evitand astfel plata cash si aglomeratiile care pot pune sanatatea in pericol.Detalii pe www.pago.ro

B) Cu numerar, in baza facturii, la orice oficiu postal din localitatile unde opereaza societatea noastra precum si la unitatile bancare mentionate mai sus. In cazul in care plata se realizeaza fara numerar, prin orice instrument legal de plata, aceasta se considera efectuata la data la care suma intra in contul furnizorului.

NOU!!Plata in cel mai apropiat magazin semnalizat un-doi Centru de plati: Plateste-ti factura CPL Concordia prin intermediul serviciului un-doi Centru de plati! Pentru tine, colaboram cu un serviciu istet de incasare a facturilor, disponibil in peste 5400 de magazine partenere un-doi Centru de plati din toata tara.

Va informam asupra noii alternative de plata a facturilor cu cod de bare pe care Banca Transilvania o pune la dispozitia clientilor societatii noastre. Este vorba despre Automatul de Plata Neasistat prin intermediul caruia platitorul are posibilitatea de a-si plati facturile cu cod de bare in numerar sau cu un card emis de BT fara a mai apela la casieriile bancii. 

QR Code Business Card